Over ons

De Creatiefabriek biedt circulaire inrichtingen in de vorm van een lidmaatschap. Wij werken samen op circulaire wijze aan het creëren van sfeervolle en inspirerende bedrijfsruimten.

Wij luisteren altijd goed naar de wens van de klant maar we geven er ook onze eigen draai aan. We proberen onze klanten positief te verassen met creaties waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden.

Wij houden van korte lijntjes met onze klanten, daarom zijn wij alleen actief in de omgeving van Heereveen, Hoogeveen, Meppel, Zwolle. Door deze korte lijntjes krijgen wij het gevoel dat wij met onze klanten samenwerken en niet voor ze werken.

Wij willen bedrijven meegeven dat je niet altijd voor nieuw geproduceerde producten hoeft te gaan, maar op circulaire wijze hetzelfde resultaat kunt creëren.

Sfeer

We vinden het creëren van een goede sfeer binnen een bedrijf erg belangrijk. Dit omdat medewerkers van het bedrijf dan liever naar hun werk gaan dan hun werk thuis uitvoeren. Door het creëren van sfeer in je bedrijf is het ook aantrekkelijker om je klanten uit te nodigen, en zal het een positief effect hebben op de eerste indruk van de klant.

Circulariteit

Circulariteit is voor ons erg belangrijk.
Waarom voor nieuw geproduceerde producten gaan als je het op hergebruikte wijze ook mooi kunt maken. Een product veranderen van kleur, bij een tafel er net een andere vorm aangeven of andere tafel poten monteren. Met kleine aanpassingen kan je het interieur al veel veranderen en naar jouw wens maken.

Kosten

Doordat wij geen producten hoeven te produceren liggen de kosten ook nog eens een stuk lager.
En wat kan het dan nog mooier maken?
Een lidmaatschap voor de inrichting in je bedrijf, wil je na een jaar een andere sfeer creëren dan is dit geen probleem! Wij komen weer bij je langs en bespreken een nieuw idee.

Hoe werkt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is een maandelijks abonnement.
Elke maand betaal je een vast bedrag voor de inrichting die wij bij jou hebben gecreëerd.
De vaste maandelijkse prijs wordt berekend doormiddel van het aantal m2 van je kantoor dat wij voor jou bedrijf hebben ingericht.